onsdag 10. april 2013

Ny sofa!

Jeg ser ikke en eneste sky på himmelen! Må definitivt ut på tur snart. Fargo og Vilma er ute på verandaen og ser på barna som leker i barnehagen på andre siden av veien. Husker at jeg sa at vi i alle fall aldri skulle kjøpe hus ved siden av en barnehage, men så gjorde vi jo det. Jeg var litt spent på om det kom til å være mye bråk, men det går rett og slett over all forventning. Det er faktisk ikke annet enn koselig! De er jo som regel der når vi er på jobb uansett, og i helgene er det stengt. Bare deilig å ikke ha naboer på alle kanter.

Vi har kjøpt ny sofa! Hadde både en stor hjørnesofa fra IKEA med splitter nytt trekk, samt to Klippan skinnsofaer fra før. Ingen av dem passet inn i det søte, lille huset vårt. De ligger dermed ute for salg på Finn, og det er allerede noen som har tatt kontakt. Håper på salg så fort som mulig.

Den nye sofaen er kjempefin! Tror den vil passe godt inn etterhvert. Det er fryktelig vanskelig å innrede før man har pusset opp. Man må liksom se for seg hvordan man kommer til å få det, og innrede deretter. Sofaen er av merket Muuto. Et firma som kun bruker skandinaviske designere. Litt dyrere, men kvaliteten er deretter. Det er bedre å legge i litt ekstra og bli 100% fornøyd. Vi var dessuten heldige og fikk sofaen til en god pris gjennom butikken som ligger ved siden av jobben min.Linizio, en ny Lungo fra Nespresso. Kjempegod!


 Det beste med den nye sofaen er at den er trukket med ullstoffet Hallingdal 65, fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik! Mmm, ULL! Ingen dyr i denne sofaen, takk.Ut på tur i sola!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere