søndag 17. mars 2013

Hurven er tilbake!

Kjetil og gjengen er tilbake fra isfisketur. Uten fisk. Turen gikk ikke helt som planlagt, men de har hatt en bra uke i Dalsbygda med mye skigåing og frisk luft. Bikkjene er slitne, og det var nok bra for dem å komme seg litt bort fra huset de er i hver eneste dag. De rakk ikke å være hjemme så lenge før vi tok med Vilma og Saga i hundeparken. Nå skal de bli venner. Det var mange hunder i bingen i dag, og dessverre mange nok til at Vilma og Saga kunne leke og kose seg uten å måtte leke med hverandre. De var flinke begge to, men det beste hadde vært hvis de lekte mer sammen når de først var der. Vi får prøve å dra dit på et annet tidspunkt neste gang, så kanskje det ikke er så mange der.

Nellie og Fargo var hjemme mens vi var i hundeparken. Nellie er ikke helt frisk stakkar. Vet ikke helt sikkert hva det er med henne. Mulig hun har spist noe hun ikke har tålt, uten at Kjetil har sett det, eller at hun har fått i seg noe som har satt seg fast i systemet. Hun kaster opp og er slapp. Ringte dyrlegevakta og fikk beskjed om å ta henne med til dyrlegen i morgen tidlig. Nå ligger hun og sover med et teppe over seg, mens Vilma ligger ved siden av og passer på henne.

Saga og jeg nøt siste dagen alene med en tur rundt i Buvika i dag. Vi tok noen bilder og så på endene. Hun hadde veldig lyst på andemiddag i dag, men jeg passet på. Glemmer ikke den gangen Kjetil skulle hente meg på jobb, og kom nesten en time for sent fordi Fargo hadde fått tak i en and! Så mye blod og griseri. Og den stakkars anda.. Håper ikke det der skjer igjen..

Nå er helga snart over. Vi skal legge oss tidlig så vi er opplagte til en ny uke med jobbing, lange turer og oppussing. Saga og jeg gikk faktisk over 12 mil mens vi var alene hjemme! Det er vi begge veldig fornøyde med. Kjetil pusset sparkel før han dro på tur, og nå skal vi male skapdører og gjøre litt forskjellig småting her og der. Noen store ting begynner vi ikke på før vi har råd til det. Det er uansett hundegård og gjerde rundt tomta som er første prioritet, men før vi får begynt på det må snøen forsvinne. Fint at det går mot vår da!


Saga er tøysete!


På tur i solen, glad og fornøyd.


Utforsket litt i hagen i dag. Vi har noen enorme kongler!


Hihi!


Nyt resten av søndagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere