torsdag 27. desember 2012

Nellie & gjengen!

Jeg brygger på noe, så alle lange turer utgår. Dessverre. Vi var derimot i hundeparken to dager på rad, og jeg er veldig imponert over hvor fint hundene våre lekte sammen! Alt har egentlig gått sånn som vi forutså. Fargo er eksemplarisk hjemme, og man skulle tro at Nena, som plutselig har blitt en Nellie, har bodd her i årevis! Vilma er litt mer territorial av seg, og syns det var litt ukult å få ny søster, men etter en tur i hundeparken var faktisk alt ordnet opp i, og det gikk enda fortere å venne henne til den nye situasjonen enn vi trodde. Vi trenger ikke å passe på lenger, for vi vet at de ikke kommer til å barke sammen hvis vi snur ryggen til. Kun når det er mat på gang passer vi på litt ekstra, men det kan man jo uansett gjøre hvis man har hunder som er litt ivrige når det kommer til mat. Fargo var som huskies flest lite interessert i mat, men det er lenge siden. Han trengte litt konkurranse i matskåla, og noen ganger holdt det at katten gikk forbi når han skulle spise. Da kastet han seg over maten sin, for den skulle i hvert fall ikke katta få! Når vi fikk Vilma gikk han fra å være uinteressert i mat til å bli ganske glad i mat. Og nå som vi har begynt å venne dem til Vom & Hundemat, er han meget interessert, akkurat som resten av hurven.

Vom og Hundemat er et norskprodusert våtfôr beregnet på hund. Fôret er utelukkende laget av norske råvarer og består i hovedsak av animalske produkter. Råvarer som benyttes i produksjonen av vårt våtfôr er: kylling, blandet innmat, storfevom, laks, okselever og egg. I tillegg har vi også en blanding med ris. Alle blandingene fra Vom og Hundemat er tilsatt vitaminer og mineraler som dekker hundens daglige behov. Alle blandingene fra Vom og Hundemat kan brukes som tilleggsfôr og de fleste også som fullfôr. Våtfôret fra Vom og Hundemat er ikke tilsatt smaks- eller fargestoffer. Våtfôret er ikke varmebehandlet, inneholder ikke konserveringsmidler og er ikke tilsatt vann.

Nå er det bare katten som får pellets, og de får faktisk stå i fred for hundene. Hun har en liten benk som hun har mat, vann og en pute på, og der får hun ligge i fred. Nellie løper inn til henne hver morgen for å sjekke om hun er der, og det takler de bra begge to. Det ble en litt raskere introduksjon til katten enn vi hadde tenkt, men det viste seg å gå fint. Katten er calm and assertive, og ikke typen som piler avgårde. Hadde hun lagt på sprang hadde hun helt sikkert fått Nellie etter seg, og da kunne det blitt et skikkelig rabalder her. Nei, heldigvis er katten rolig og Nellie venner seg mer og mer til henne. Vi har alle i samme rom nå, og det går helt fint å forlate dem sånn uten at noen blir banket opp eller spist.

Nå gleder jeg meg bare til januar. Håper jeg holder meg frisk som en frisk fisk og får tid til å gå mange lange turer med Nellie og gjengen!Håper alle nyter fridagene sine!
Se så søt og liten! Hun har blitt glad i puta si.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere