mandag 16. april 2012

Jobb, jobb..

Liten pause på bloggen, på grunn av lange dager på jobben. 11 timer i morgen og 11 timer på onsdag. Gleder meg til torsdag selv om jeg ikke har fri, for da skal jeg begynne å til jobben igjen! Har ikke gjort det etter påske fordi jeg har vært så forkjølet.

På onsdag skal vi hente en kaffemaskin som vi har bestillt! De hadde bare rød og svart i butikken, men vi ville ha hvit, så da bestillte de hvit til oss. Fordi vi måtte vente litt ekstra på den fikk vi den til 400 kroner mindre enn den koster + at de slo av 400 kroner til fordi Nespresso har en kampanje denne uken! Heia Lefdal! Den lager visst knallgod kaffe! Gleder oss!


Coffee Time!

2 kommentarer:

  1. Åjaa, ble det den maskina til slutt! :D Har lest litt om den, har fått mye bedre kritikker enn våres. Kos dere med kaffe!

    Og du! det er jo neste helg vi skal til Os jo! Fått deg fri? :D

    SvarSlett
  2. Ja, vi fant ut at vi kom til å drikke mest svart kaffe uansett, så da kunne vi like så godt gå for denne. :) Den passer inn i mitt fremtidige drømmekjøkken. Hehe.. Så får vi heller komme til dere å drikke fancy kaffe, for det klarer ikke denne maskina. ;)

    Jepp har fått helt fri fra og med lørdag, så da drar vi lørdag morgen! Gleder oss! :D

    SvarSlett

Følgere