søndag 29. januar 2012

Snøplugger?

I dag skulle vi liksom gå et sted og slå opp gapahuken våres for første gang. Vi pakket sekken og vandret av sted. Det ble ikke noen oppslagelse, for vi hadde ikke snøplugger, kun de vanlige som fulgte med når vi kjøpte herligheten. Ikke var det noen steiner i nærheten heller som vi kunne lagt på pluggene for at de skulle holdt seg nede i snøen. Vi må altså på shopping igjen. Vi fikk nå uansett en fin tur i solen, men jaggu var det kaldt i dag! Vi fikk store roser i kinnene og iskalde rumper! Når vi skal kjøpe snøplugger tror jeg vi skal kjøpe oss ullboksere i samme slengen. Ull er det beste man kan ha på kroppen og jeg liker best når den er tettstrikket, stikkende og god! Jeg er ikke typen som strikker noe særlig, bortsett fra ørevarmere. De har jeg strikket en hel haug av og gitt bort til venner og familie. Jeg syns de er geniale og bruker dem både rundt halsen og hodet. Varmer mer enn et skjerf ettersom den sitter helt inntil halsen, og man slipper de glippene som det ofte blir i skjerfet.


Her er den nyeste varmeren jeg har strikket. Ekstra bred for de kaldeste dagene. (Følte meg veldig tildekket og skurkaktig i dag!)

Kjetil digger lua som han har fått av kameraten sin. Det eneste er at han hører meg litt dårlig inni der, så vi blir litt som et gammelt pensjonistpar sånn hørselsmessig..

Vinden hjelper gjerne til med å rette ut duken!

Ordnet og styret før vi fant ut at vi hadde feil plugger..

Neida, de var ikke like tålmodige hele tiden. Dette var jo bare halvveis i turen og de hadde fortsatt masse energi.

Takket være kløven vet vi til enhver tid hvor hundene befinner seg i det hvite landskapet. Hehe..

2 kommentarer:

  1. Det ser ut som om bildene er tatt på toppen av verden! :)

    -ita

    SvarSlett
  2. Hehe, ja det ser faktisk sånn ut! :D

    SvarSlett

Følgere