torsdag 19. januar 2012

Nytt år, nye produkter & nye turer!

Om ikke lenge skal Vilma være med på isfisketur. Det er Kjetil og en kamerat som drar. De var på tur i fjor også, og Vilma var med. Fargo var ikke med i fjor, men han skal kanskje være med i år. Det kommer litt an på om Kjetils kamerat skal ha med egen hund eller ikke. For min egen del så håper jeg at Fargo skal være hjemme, for det er jammen meg tomt i huset når ikke husdyra er her. Dessuten er det jo litt ensomt for meg å gå tur hver dag i en uke, uten hund! Vi får se hvordan vi løser det. For hundene blir det bra uansett og det er det viktigste.

I forrige uke kom det lapp i postkassen om at det hadde ankommet to pakker til oss. Vi gikk og hentet dem og var veldig spent når vi åpnet opp, for pakkene var fra sponsoren våres! Det var mange fine produkter der som vi hadde ønsket oss, og som vi gleder oss til å prøve ut. Det kommer bilder og omtaler etterhvert som vi blir kjent med det nye utstyret. En ting som Vilma hadde hatt stor bruk for på isfisketuren i fjor var noe som holdt henne varm når hun lå stille. Hun er jo innehund, og får derfor ikke den tykkeste vinterpelsen. Fargo er også innehund, men det er mer siberian i han, så han har litt tykkere pels i utgangspunktet og har ikke samme problemet. Vilma brukte mye energi på å holde seg varm både i og utenfor teltet, og var langt i fra så energisk som hun pleier å være. I år blir det bedre, for Vilma har fått en fin fleecegenser fra sponsoren våres som er kjempefin! Den sitter som et skudd! Denne skal hun ikke ha på seg når hun trekker på ski eller når hun er i annen aktivitet, men skal brukes hvis hun skal ligge stille ute og om natten. I tillegg til denne skal vi nok investere i en hundesovepose etterhvert.


Her prøver Vilma den nye genseren sin. Hun er en slank hund og ganske høy. Str. small passer perfekt. (Hun sitter og venter på å få lov til å spise godbiten som ligger ved siden av henne på sofaen. Hehe..)

Tusen takk til Original Dog Gear!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere