onsdag 11. januar 2012

Lungebetennelse & premie fra Helsport!

Fysj og fy! Host og hark! Helt siden 26. desember har jeg vært syk, og i dag friskmelder jeg meg i protest. Ikke 100% frisk enda, men frisk nok til å støvsuge, rydde, spise og blogge, så da tenker jeg vi sier at jeg er frisk igjen. Kjetil har vært min helt og ordnet opp med det meste, mens jeg lå rett ut på senga med feber fra en annen verden. Det er visst en mykoplasmalungebetennelse som går nå, men det var ikke den jeg hadde. Holder meg for god for de motebetennelsene, jeg. I stedet hadde jeg en av den gamle sorten og prøvde ut hele tre forskjellige typer medisin mot herligheten før jeg fant en som virket. Nå har jeg snart tatt helt knekken på den, og det skal bli utrolig deilig med frisk hverdag igjen! Har ikke gått tur på over 2 uker, men har alikevel gått ned 6 kilo! Sier litt om formen.

En av dagene da jeg lå her og surklet, så kom Kjetil hjem med en eske under armen. Det var premien min fra Helsport! Jammen fikk jeg akkurat det jeg ønsket meg også! En Summit dunjakke! Den er kjempegod og veldig varm. Mange praktiske lommer, god hette og litt lenger bak enn foran. Tusen takk, Helsport! Nå håper jeg på kaldere vær, mer snø og et knitrende vinterføre!1 kommentar:

  1. Das Helsport ist eine Option, die für uns neu und erwähnenswert ist - und das nicht nur wegen des kühlen nordischen mythologischen Bezug.

    SvarSlett

Følgere