onsdag 13. juli 2011

Penger ut, utstyr inn!

Jeg og Kjetil satt og regnet på hvor mye vi har brukt på turutstyr fra nyttår og frem til i dag. Jeg la nemlig inn nok en bestilling på Komplett Fritid nå nettopp, og rota meg inn på "min side", "ordrehistorikk" og svelget nesten tunga mi.

Komplett Fritid på nett: 13 090 koner
XXL på nett: 7547 kroner
XXL i butikk: 6098 kroner

Vi er slettes ikke vant til denne typen forbruk, men når man får igjen på skatten så er jo dette noe av det beste man kan investere de pengene i, spør du meg. Vi kommer til å dra nytte av mye av dette utstyret i mange år fremover. Turutstyr er dyrt, men godt utstyr hever komforten på turen.

Tur-gps er en av tingene vi har investert i som kommer til å komme godt med. Det er jo ikke noe man ha, men som jeg ser for meg at man blir virkelig avhengig av hvis man først har vent seg til å ha den med. Når man har tenkt til å gå 2-3 mil hver dag, så er det veldig deilig å få bekreftet at man har faktisk gått 3 mil, eller kanskje lengre også. Har prøvd den, og den anbefales hvis det først og fremst er for å måle avstander du skal ha den til. (Gå inn på komplettfritid.no, så kan du høre på en lydfil med Lars Monsen og hans omtale av Garmin Dakota 10.)2 kommentarer:

  1. Godt turutstyr er alltid en god investering som man kan ha i årevis. Jeg har ennå ikke investert i GPS. Elsker kart på papir nemlig, men det blir nok kanskje neste investering for meg, en GPS. Kanskje neste år ;)

    SvarSlett
  2. Enig! Vi kommer nok til å bruke papirkartet flittig i år også, selv om vi har GPS, men det er jo en stor luksus å hele tiden vite hvor langt vi har gått:o)

    SvarSlett

Følgere