tirsdag 19. juli 2011

6 dager igjen!

Ikke til tur, men til Vilma skal ta av seg skjermen og fjerne sting. Til tur er det 25 dager igjen! Jada, alt under kontroll.

Ser at det bygger seg opp alt for mye energi når hun ikke får sin daglige, lange tur på morgenkvisten. Det er stor forskjell på en hund som får ut energien sin og på en som ikke får det. Tror både jeg og Vilma hadde gått på veggen hvis hun skulle være så rastløs som hun er nå. Hun er ikke rastløs med skjermen på, men blir det når vi tar den av. Hun må jo få litt fri fra den innimellom. Jeg har inntrykk av at det er mange som syns det er mye strev å gå en lengre tur hver morgen, men det er da mye mindre strev med det enn med en rastløs hund som ikke faller til ro. Rastløse hunder finner dessuten på mer tull og tøys. Har man ikke tid til å traske en time, så kan man ta sykkelen. En "springer" er en god investering. Da får jo hunden løpe og man bruker bare halvparten av tiden.

Trykk her for informasjon om "Springer".

Så med en gang stingene er fjernet skal Vilma først få løpe skikkelig fra seg sammen med Fargo, i hundeparken, som ikke ligger så alt for langt unna oss, og så skal hun få en 2 mil lang tur. Hun kommer til å bli så sliten og fornøyd! Jeg gleder meg!


Ut i fra dette bildet kunne man blitt lurt til å tro at hun liker den dumme skjermen.. Flink bisk vi har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere