fredag 11. mai 2012

Fredag!

Jeg blir glad for at det er fredag selv om jeg stort sett jobber på lørdagene også. Folk er som regel i godt humør og det smitter! Dagen min er veldig bra så langt, og det håper jeg den fortsetter med å være.

Jeg sto opp ekstra tidlig i dag for å, hold deg fast, BAKE! Jeg er ikke noe særlig glad i å bake eller lage mat, men noen ting er morsommere å lage enn andre ting. Vil du for eksempel ha salater, muffins eller kanelboller, så kan jeg godt trå til. På jobben til Kjetil har de hver sin fredag hvor de skal ha med seg noe baksteaktig. Det er jo en del folk så det blir lenge mellom slagene, men i dag var det altså Kjetils tur. Jeg laget 25 muffins av den lyse typen og tilsatte epler og kanel. Jeg har laget de før og de er veldig gode, syns jeg! Ved siden av er det krem som de kan sprøyte på toppen. Håper at de faller i smak!

Vi har hatt noen fine dager i Trondheim nå, med sol og gode varmegrader. I dag er regnet tilbake, og sånn skal det vel fortsette en stund. Krysser fingrene for finvær på 17. mai! Nasjonaldagen skal feires hos min farfar og jeg håper på vafler! Det er lov det, på 17. mai.

God helg!

Mmm..

4 kommentarer:

 1. Snill du er som baker og ordner slik :)
  Synd finværet ga seg så fort, men du får no ha lykke til med vaffel-feiring uansett!
  -ita

  SvarSlett
 2. Hihi, dette var da en utmerket anleding for meg til å leke husmor! Kan ikke skryte på meg at det skjer så ofte ellers! ;) Tvi tvi for finvær på 17 mai!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, du har vel nok å foreta deg om du ikke skal være husmor i tide og utide også ;)
   Ja, får håpe på det! Selv om planen kun er å slappe av med hundene, så er finvær alltid en god ting :D
   -ita

   Slett
 3. Ja, vi kan jo late som om jeg er for travel til å sysle for mye i huset i hvert fall! Hehe.. Høres ut som du får en fin 17. mai uansett vær da. :)

  SvarSlett

Følgere