fredag 19. juli 2013

Nye planer!

Å være sykmeldt er utrolig kjedelig. Det eneste som redder skinnet mitt er at både fastlegen og fysioterapeuten er enige om at det er veldig bra for meg å gå på tur, og det er ikke den verste kuren akkurat! Som de fleste vet elsker jeg å gå. Langt. Jeg liker ikke å gå på måfå, men fra A til B. Jeg må ha et mål, og når jeg når målet blir jeg veldig fornøyd. Spesielt hvis det var hardt å ta seg dit. Kjempedeilig å gå seg ordentlig sliten og sulten for så å endelig komme dit man har planlagt, slå opp teltet og lage seg mat. Det er ikke mye som smaker så godt som det man lager når man er på tur.

Nå er det en hel uke før jeg skal til fysioterapeuten igjen, så jeg har altså noen dager å slå ihjel. Derfor planlegger jeg like så godt en ny tur i fjellet med Saga. Ikke helt sikker på hvor vi drar enda, men vi drar ikke før på søndag, så jeg har fortsatt tid til å tenke litt. Det ser ut som det blir fint vær de fleste steder, så da kan jeg velge og vrake i fjellheimer. Drar så klart dit det er spådd best vær. Spesielt hvis vi har tenkt oss opp i høyden er det greit at det ikke er masse tåke, regn og sterk vind.

De stedene jeg først og fremt vil dra til er Trollheimen, Sylan og Narvik. Tilbake til Trollheimen for å gå over Geithøtta og opp på Snota. Til Sylan for å gå Firkanten eller Femkanten, og til Narvik for å utforske fjellene der. Jeg vet ikke hvordan jeg skal ta meg til Sylan, men det går sikkert en buss. De andre to alternativene kommer man seg til ved hjelp av buss/tog og eventuelt taxi den siste stubben. Nå er det bare å bestemme seg.

Det blir altså Saga som blir med meg på tur igjen. Vilma og Nellie skal på fisketur med Kjetil neste helg, og stakkars Fargo får ikke dra på sånne turer før han har blitt bedre i ryggen. Han er ferdig med laserbehandlingene og nå er han på omtrent samme kur som meg. Han skal i hvert fall være i bevegelse, men det må være på mykt underlag, ikke asfalt og grus. En rolig skogstur på 5-6 kilometer er perfekt for den gamle puddingen vår. Dyrlegen tror han kommer til å bli helt frisk igjen.


Et bilde fra favorittrunden til Fargo. I solnedgang..


Nellie fortsetter å sjarmere.God helg!

2 kommentarer:

  1. Skal du ta tog og buss til Narvik kan du bli plaget. Toget stopper på Fauske, og man får ikke ha med hund på bussen videre! Hvis du ikke er heldig med sjåføren da :) Leste om ei ung jente som skulle besøke besteforeldrene og måtte haike fra fauske til ferjekaia på Bognes fordi hun hadde hund...

    SvarSlett
  2. Oi! Tusen takk for info! Det hadde vært en kjip klemme å sitte fast i..

    SvarSlett

Følgere