mandag 14. mai 2012

Sommerferien i år!

Nå har vi endelig funnet ut hva vi vil gjøre når vi har to uker ferie i sommer! Vi har vært innom flere forslag men kommet fram til at vi rett og slett skal pakke bilen full av turutstyr og kjøre nordover! Vi vil begge oppleve den flotte naturen de har der oppe, og kommer til å stoppe og gå lange turer etterhvert som vi kjører. Ser for meg at vi går turer i fantastisk natur, slapper av på hvite strender, fisker i vann fulle av fisk og griller utenfor teltet i solnedgangen. Høres ikke det idyllisk ut? Av de tingene jeg nevnte er det bare solnedgangen (og muligens fiskene) vi ikke kan garantere, men såklart får vi ikke bare regn i to uker! Tvi tvi! Etter de to ukene blir det to uker med jobbing før vi tar en uke til med ferie. Den uka har vi ikke planlagt enda. Tipper vi pønsker ut en god plan mens vi reiser nordover, jeg. Gleder meg!!


Porten til Nord-Norge..

10 kommentarer:

 1. Husk all verdens supersterke myggsprayer/knottspray og det som er å få tak på av den slags!!! Hissige og svære jævler der oppe! (de flyvende beistene jeg snakker om, ikke menneskene ;))
  Og sånn som "fancy" damer har over øynene om natta i søte filmer er kjekt å ha når sola aldri gir seg...
  -ita

  SvarSlett
 2. Haha, takk for tipset! Satser på at "Mygga" gjør susen! Skal vurdere å surre meg inn i tyll i tillegg! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Miss McTyll :D Ser for meg et virkelig smashing tur-antrekk for sommeren nå ;) hehe

   Gleder meg til å lese opp dateringer og se bilder!!

   -ita

   Slett
  2. Hehe, ja bare vent! Syr for harde livet! :D

   Bilder og oppdateringer skal bli! :)

   Slett
 3. Hei hei!! Så fin blogg du har :O)
  Jeg sendte meling til deg for en stund tilbake, men vet ikke om jeg har riktig nr.

  Håper du har det bra, ser sånn ut!

  Ina

  SvarSlett
 4. Hei Ina! Takk! :)

  Har ikke fått melding, men den gamle telefonen tok kvelden, så jeg har kjøpt ny. Kanskje du sendte når jeg fortsatt hadde den gamle. Den var ikke like god på å ta i mot meldinger..

  Jeg har det bra! Håper du også har det bra!

  SvarSlett
 5. Nord-Norge er vakkert, akkurat som oss nordlendinger! ;D

  SvarSlett
 6. Hihi, kan ikke annet enn å si meg enig! :D

  SvarSlett
 7. Jeg må nesten være litt partisk her, og anbefaler dere å ta en tur innom Steigen (min hjemkommune) når dere er der oppe. Det hender ofte at jeg savner stedet når jeg tenker på midnattsola, nordlyset og de vakre sommernettene - men det er liksom ikke helt stedet å bo om man ikke er friluftsinteressert (eller har muligheter til å gå i skog og fjell). Ta turen innom Brennviksanden (en av våre nydelige hvite sandstrender), og sjekk ut den mektige naturen på Engeløya (hvor det finnes et gammelt vikingshøvdingsete). :)

  SvarSlett
 8. Ååå, bra tips! Takk!! Skal notere ned alle tips vi får, og så skal vi prøve å dra innom de fleste stedene. Gleder meg til hvite strender! :D

  SvarSlett

Følgere