onsdag 2. april 2014

Home alone..

Jeg er hjemme alene for tiden, og det er ganske kjedelig. Kjetil dro på isfisketur forrige fredag og blir borte helt til neste søndag! Har ikke hørt noe fra dem, men regner med at alt er bra. Sikkert bra for oss å være litt fra hverandre, og jeg kom på det at det er jo helt rimelig at jeg får en uke alene i fjellet, ettersom han drar på en uke alene i fjellet! Derfor er alt egentlig helt greit.

Kjetil har bare med seg Vilma, mens jeg passer resten av hurven. Litt tiltak å ta med seg 3 hunder på luftetur hver morgen, men deilig når det er gjort. Det blir ikke mer enn rundt 4 kilometer på oss, men så går jeg jo med dem igjen når jeg kommer hjem fra jobb, så de har det like bra som før. Så langt har jeg gått 3 mil denne uken, og det er jo det som er målet mitt; en mil om dagen. Så langt i år har jeg gått 75,5 mil, som blir 8 kilometer om dagen i snitt, og det er jeg faktisk fornøyd med, for snittet mitt i fjor på akkurat de samme dagene lå på 6,7 kilometer om dagen. Jeg liker å følge med, særlig når det er fremskritt!Snakkes!

2 kommentarer:

 1. Hei. :)

  Når hundene deres blir luftet om morgenen, hvordan gjør dere det da? Alle sammen samtidig? Vi har to AHer, og det går for så vidt greit, vi vurderer en til på sikt, men ser for meg at det blir spennende sånn logistikkmessig, hehe. Noen tips? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Når begge to er hjemme går samboeren min først 5-10 minutter med alle fire. To og to. Jeg går samtidig en lengre runde 4-9 km med to av dem når han kommer tilbake. Så dusjer jeg og ordner meg til jobb, og lufter dem en gang til på den lille runden. To og to. Så bytter jeg på hvem som får være med på den lange runden, men Saga er alltid med, for hun har mest energi. Ingen av oss går med 4 samtidig, Det blir bare krøll når vi møter andre hunder eller ser en katt. ;) Tre om gangen går bra, men det er mye fordi to av dem er roligere enn de to andre. Hannhunden vår er over åtte år nå, og går pent i bånd ved siden av meg mens de to andre har sele som er festet i strikk rundt livet mitt. Personlig foretrekker jeg partall i flokken, for det er absolutt lettest å hanskes med to om gangen. Og har man to kan begge alltid være med på tur, og har man fire hunder har de som er igjen hjemme selskap i hverandre mens de venter på at det blir deres tur til å gå. Men det har mye med hundene å gjøre altså. Vi har to stk. med separasjonsangst, så for oss er det kanskje viktigere å ha partall enn for dere. Man får det jo til uansett, om man vil! :)

   Slett

Følgere