søndag 3. november 2013

GoPro Hero3 Black Edition!

Nå kan snøen bare komme, for i går kjøpte vi GoPro Hero3 Black Edition! Det er et kamera vi kan montere hvor som helst, for eksempel på hodet når vi snørekjører, på hundene i hundeparken eller inne i fuglehuset, hvis vi vil ta en nærmere titt på livet der inne. Ja, vi har nemlig hengt opp et fuglehus i plommetreet og der er hver dag en fest. Hadde vært interessant å få det på film, fra innsiden av huset. Hovedsakelig kjøpte vi kameraet for å bruke det på tur, men siden det fulgte med vanntett hus til det er det ingen begrensninger for hvordan vi kan leke med det. Gleder meg til å lage film!

Her er info om modellen vi har kjøpt:

"HERO3 Black Edition er det mest avanserte GoPro kameraet noensinne. Det ble ikke spart på noe under utviklingen, noe som resulterer i en GoPro som er 30% mindre, 25% lettere og 2 ganger kraftigere enn tidligere modeller. Slitesterk og monterbar, vanntett ned til 60m, i stand til å filme i ultra-wide 1440p 48 fps, 1080p 60 fps og 720p 120 fps video og 12MP bilder med en hastighet på 30 bilder per sekund.

HERO3 Black Edition er verdens mest allsidige kamera. Innebygd Wi-Fi, GoPro App kompatibilitet og medfølgende Wi-Fi Remote gjør HERO3: Black Edition enda mer allsidig.

HERO3 Black Edition er 25% lettere og 30% mindre enn tidligere modeller.
2 x raskere videoytelse.


HERO3 Black Edition fanger profesjonell, kinokvalitet video med 2 ganger så høy oppløsning og bildefrekvens som tidligere modeller. Samtidig leverer den også 2 ganger bedre ytelse i lite lys.

HERO3 Black Edition kan filme i 1080p-60, 720p-120, WVGA-240, 960p-100 og 1440p-48. Dette gjør det veldig enkelt å få ekstremt god slowmotion.

HERO3 Black Edition sin bildeytelse er 3 ganger bedre enn på de tidligere modellene. Nå kan du ta bilder med 12MP burst med svimlende 30 bilder per sekund med 2 ganger bedre ytelse i lite lys. Fortsatt så er foto og time lapse-modusene de samme, men nå er de sammen med en ny kontinuerlig fotomodus som tar kontinuerlig 12MP stillbilder på en jevn 3, 5 eller 10 bilder per sekunds rate, og opp til 30 bilder på en gang.

HERO3 har redusert forvrengning, med den nye asfæriske linsen kombinert med de valgbare 1080p ultra-wide, medium eller narrow(smalt) for å levere bedre perspektiv-film alternativer enn det som er tilgjengelig på White Edition kameraet. Det oppdaterte flatobjektiv vanntett huset leverer fantastisk bildeskarphet både over og under vann.

Lydkvaliteten er ofte like viktig som bildekvalitet. GoPro`s ingeniører har fullstendig redesignet HERO3 Black Edition til å bli bedre til å ta opp subtile, naturlige lyden av tale og musikk som det er til å fange den omsluttende lyden av sport. GoPro sin kjente vind- og støyreduksjon er også forbedret, slik at du vil høre mer av enten det du holder på med og mindre av vinden under aktivitet i høy hastighet.

HERO3 Black Edition har innebygd Wi-Fi og inkludert er GoPro Wi-Fi Remote. Wi-Fi Remote er normalt tilgjengelig som tilbehør, men følger med HERO3 Black Edition. Wi-Fi Remote er vanntett, slitesterk og kan styre opp til 50 Wi-Fi-aktiverte GoPro`s samtidig på en rekkevidde av 180 meter. HERO3 har innebygd Wi-Fi som betyr at det kan også være styrt av iOS smarttelefoner og nettbrett som har GoPro-appen . GoPro-app gir full kamerakontroll og forhåndsvisning på alle kompatible iOS smarttelefoner eller nettbrett. En programvareoppdatering for HERO3 kameraet er nødvendig før du bruker GoPro-appen.

Black Edition er kompatibel med alt GoPro monteringsutstyr og gamle BacPacs ™ sammen med den nyere LCD Touch BacPac og Battery BacPac. Det er for øvrig ikke kompatibelt med de gamle Housingene da kameraet nå har ny størrelse og form."


Jeg kjøpte dette på Expert da de hadde 20% avslag til alle kunder med Mastercard fra DnB. På grunn av den generøse prosenten tenkte jeg ikke på å sjekke hva kameraet kostet hos andre forhandlere. Heldigvis prutet jeg det ned fire hundrelapper i tillegg til prosentrabatten, og endte opp med å kjøpe det for bare 50 kroner mindre enn det blir solgt for på fullpris hos XXL! Flaks med den!

Nå skal vi straks i hundeparken, men usikker på om det blir filming i dag. Skal nemlig ha med alle fire. Greit å øve seg på et litt mindre kaotisk sted før vi fester det til en av hundene.


God søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere