mandag 25. november 2013

Gode nyheter!

I dag tidlig leverte jeg Saga på Byåsen Dyrehospital. Hun var der hele dagen. De tok røntgen av henne og kjente på det vonde kneet mens hun selv sov søtt. Og mens Saga var der, måtte jeg på jobb. Hun var i bakhodet mitt hele tiden. Hva kom dyrlege Titti til å finne ut? Blir det operasjon av kneet? Kommer det fram flere dårlige nyheter på røntgenbildene?

Heldigvis var det ikke grunn til ekstra bekymring. Da vi hentet henne fortalte dyrlegen at hun dessverre ikke hadde funnet ut hva som er årsaken til at Saga har vondt, men hun hadde i hvert fall kjent grundig på kneet og kunne konstatere at korsbåndet i alle fall ikke var røket. Altså ingen operasjon! Den hadde kostet oss tretti tusen, så det var absolutt gode nyheter. En annen veldig god nyhet var at alt annet så bra ut på bildene også, både hofter og rygg. Heldigvis!

Det eneste som er å gjøre nå er å fortsette å la Saga ta det med ro. Det er selvfølgelig ingen av oss fornøyde med, men det er det eneste rette. Vi fortsetter med hjernetrim og korte turer. Veldig korte turer. Så vil forhåpentligvis kneet lege av seg selv, og vi kan begynne å trene opp beinet igjen etter jul.


Vi tok bussen til dyrlegen. Her sitter Saga og ser etter den.


Endelig framme. Her venter vi på dyrlegen.


Inne hos dyrlegen og snart i dyp søvn.


Trøttere og trøttere. Søtere og søtere.


I drømmeland..


God bedring, Saga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere