mandag 27. mai 2013

Flokken har blitt mindre..

Etter noen få dager med regn og kaldere vær, er sola tilbake. Det var kjempefint å gå langs Nidelva i dag, og det kan se ut som Saga er en badehund. Hun er i hvert fall ikke redd for å kjøle seg ned! Fargo liker å vasse, men kan spare seg for svømmingen. Vilma er enda mer forsiktig og kan vasse litt, men aldeles ikke noe mer. Nellie er nok forsiktig hun også, men tipper at hun følger flokken sin nesten hvor det måtte være.

Saga og Vilma har blitt skikkelig bestevenninner og jeg har begynt å sende dem ned i kjelleren når de vil leke, for der er det god plass og kjølig. De leker kjempefint sammen! Innimellom løper de opp for å drikke vann, men så er det rett ned igjen for å fortsette der de slapp. Nellie går noen ganger ned for å se på, men kaster seg ikke med i leken enda, og Fargo må stå over på grunn av beinet sitt. Vi må til dyrlegen igjen og ta røntgen nå, for det er helt tydelig at han fortsatt har vondt.

Sist fredag var jeg hos dyrlegen med pusen vår. Kjetil og jeg hadde tatt en avgjørelse på forhånd etter å ha snakket med dyrlegen på telefon, og pus måtte dessverre avlives. Hun kom aldri til å bli frisk og medisinen fungerte ikke som den skulle lenger, så da mente både vi og dyrlegen at det var en riktig avgjørelse å ta. Det var veldig trist å gå inn med pusen og komme ut igjen uten, og jeg håper virkelig det er lenge til neste gang vi mister et dyr. Man blir jo så utrolig glade i dem!


Dette var den første pusen vi fikk, og det er over ti år siden. Vi har tilsammen hatt åtte katter, men kun denne har overlevd trafikk, grevling og andre farer som har ligget på lur der vi har bodd. Takk for ti fine år, pus. <3


Bildet fra morgenturen i dag. Saga vurderte et øyeblikk en annen sti enn den vi pleier å gå på.


Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere