torsdag 24. mai 2012

Sommer!

Nei, har du sett! Der kom jammen meg sommeren til Trondheim også! Det er varmt og solen skinner. Fargo ligger ute og soler seg etter morgenturen, og hvis sola ikke har varmet opp bakken skikkelig enda, så legger polarhunden seg bare opp i en ledig stol. Vilma graver i plena for underholdningens skyld, så hun må være inne mens jeg dusjer og ordner meg. Før jeg løper på bussen tar jeg inn Fargo så de får selskap av hverandre mens jeg og Kjetil er på hver vår jobb. De har hele soverommet for seg selv og tilgang på vann hele dagen. Heldige bisker. I går gikk jeg først en lang tur med dem på morgenkvisten, og så var det jo så deilig vær at jeg måtte ta med meg hele hurven på en enda lengere kveldstur etter middagen. Tror det samme kommer til å skje i dag!

Nå gleder vi oss, både Kjetil og jeg! Vi skal ut på eventyr! Londonreisen min er rett rundt hjørnet og jeg gleder meg masse! Jeg har fulgt med på værmeldinga og den forandrer seg stadig, men det ser ut til at det bli mest godvær. Gleder meg til å møte Tonje på søndag og fly avsted til shopping, god mat og opplevelser uten om det vanlige! Kjetil skal ikke på samme type tur som meg, men gleder seg til en langhelg med kamerater, sol, kano og fisking! Vilma og Fargo skal være med, og Håvard som Kjetil isfisket sammen med tidligere i år, skal ha med sin hund, Rora. Det kommer til å bli en bra tur, både for folk og dyr! Ønsker meg fiskemiddag når jeg kommer hjem på torsdag, Kjetil!


Fargo koser seg i stolen..


Sandaler for første gang i år.. Yeah!


Følger med på pusen vår som sniker seg rundt i gresset..


På jobb i sola med åpen dør og godt humør!

6 kommentarer:

 1. Klart du skal få fiskemiddag! :-) Det blir nok utelukkende fiskemiddager flere måneder i strekk, kjenner jeg fiskelykken vår rett! :D

  SvarSlett
 2. Hurra! Tar noen feite rugger, takk! De tynne lisseslipsene hører til isfiske, vet du. :P

  SvarSlett
 3. Råstilige sandaler, Miss McKill!

  SvarSlett
 4. For noen herlige hunder du har! Tenker de er gode motivatorer på tur ;)

  SvarSlett
 5. Ja, de er noen sjarmtroll og absolutt gode til å motivere meg! :D

  SvarSlett

Følgere