søndag 20. november 2011

Rundtur!

I dag har vi vært på lang tur. Gikk fra Sjetnemarka til Granåsen, hvor vi gikk inn i bymarka, så gikk vi et stykke innover før vi kom ut igjen på Byåsen og gikk tilbake til Sjetnemarka igjen. En skikkelig rundtur med regn hele tiden. Vi hadde med GPS og den sier at vi har gått 2,1 mil. Neste gang vi skal innover i bymarka skal vi ta med papirkart. GPS er genialt, men vi trenger et kart som gir mer oversikt over selve bymarka, for der er det jammen meg et virrvarr av veier og stier! Gleder meg til vi blir lommekjente der! Den egentlige planen var å ta med telt og sove ute fra lørdag til søndag, men det utgikk pga dårlig vær. Tar gjerne en langtur i regn, men når turen er over er det bedre å komme inn igjen i varmen, ta på seg tørre klær og spise taco, istedenfor å krype søkkvåte inn i et telt. Den neste helgen som byr på oppholdsvær skal vi helt klart overnatte ute og tenne stort bål. Det gleder jeg meg til!

To møkkete hunder ligger nå og koser seg, nyter duften av taco og venter på pelletsen sin. De ligger i en helt egen seng som de bør nyte mens de har. Vi har nemlig kjøpt oss loftseng for å slippe å få masse hundehår og skitt i sengen. Joda, vi kunne lært dem å ikke gå opp i senga, men de er jo litt bortskjemte da.. Før var de i bur når de var alene hjemme, men de er jo så snille at de får være sammen på soverommet istendenfor. Da liker de å sitte i senga og se ut på det som skjer utenfor vinduet.


En seng som ikke vi får komme opp i, sier du?

 Haha, det gir jo ingen mening!

4 kommentarer:

 1. Du vet det sikkert fra før, men http://www.bymarka.net/bal.php
  Hels gubben!

  - a'håvard

  SvarSlett
 2. Takk for info! Frister mer med et ordentlig fjell enn ei bymark, men vanskelig uten bil.. Vi får se om vi finner en bortgjemt bålplass sålenge. ;)

  SvarSlett
 3. Jaggumeg. Mye bedre med bymarka enn ittno ja, sjø!

  SvarSlett

Følgere